Значи от едно известо време като я паля студена сутрин примерно (и не само) тресе толкова силно,че даже блъска...Абе имам чувството направо че работи на 2 цилиндъра и половина..И като работи работи и се усещат едни такива детонации през ауспуха,все едно има въздушна възглавница някаква и я изхвърля, не гърми-просто се усеща как изхвърля въздух...
Като поработи 5 минути се оправя... Ясно ми е че дизела тресе-но това е нечовешко
Отначало мислих че е от времето,ама и като е по-топло пак го прави. Нафтата викам да е кофти-смених я и оттова не е.,въздушния филтър и той е сменен...
Иначе из търсачката само теми за тия модерните трактори ЖТД за моя не открих...
Някой ако може да даде акъл,ще съм много благодарен
И още един въпрос имам-много бавно ми се пълни резервоара в смисъл като сложа пистолета и веднага изключва- 10литра ги вкарвам за 5 минути сигурно
нещо пречи.Проверих да няма нещо по пътя от гърловината надолу,но нищо не се усеща...резервоара ли трябва да свалям за прочистване или...?
И наздраве на празнуващите

Иначе из търсачката само теми за тия модерните трактори ЖТД за моя не открих...

Някой ако може да даде акъл,ще съм много благодарен

И още един въпрос имам-много бавно ми се пълни резервоара в смисъл като сложа пистолета и веднага изключва- 10литра ги вкарвам за 5 минути сигурно

И наздраве на празнуващите

Comment